ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Βιντεοσκόπηση αγωγών με κάμερα

Στην εταιρεία ΦΛΑΠ αναλαμβάνουμε αποφράξεις πάσης φύσεως στη Θεσσαλονίκη. Υπό την εποπτεία του υπευθύνου της εταιρείας, Δημητρίου Ξενάκη, παρέχουμε τις πλέον αποτελεσματικές υπηρεσίες, με αμεσότητα και συνέπεια. Με ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα και σύγχρονο εξοπλισμό, προβαίνουμε σε αποφρακτικές εργασίες παντός τύπου, όσο απαιτητικές και αν είναι. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις από λίπη/πέτρες/ρίζες, αποφράξεις υδρορροών & σιφονιών, καθαρισμό και συντήρηση αποχετευτικού δικτύου, εκκενώσεις βόθρων, άντληση ακάθαρτων υδάτων, αποκατάσταση βλαβών αποχετευτικού συστήματος. Εξυπηρετούμε γρήγορα και υπεύθυνα, με αρωγό την πολυετή εμπειρία και την εξειδίκευσή μας, δίνοντας λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αποχέτευσης λυμάτων ή ομβρίων υδάτων. Οι υψηλής ποιότητας αποφρακτικές εργασίες της εταιρείας ΦΛΑΠ, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, λαμβάνουν χώρα σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Με μηχανήματα καθαρισμού αγωγών τελευταίας τεχνολογίας, στοχεύουμε στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, που μας εμπιστεύονται -σταθερά- όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας μας. 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΓΩΓΩΝ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ – ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ

Στο πλαίσιο των εργασιών μας και προσπαθώντας να είμαστε, πάντα, ιδιαίτερα χρήσιμοι στους πελάτες μας, προβαίνουμε και στη βιντεοσκόπηση αγωγών.
​Διαθέτουμε ολοκληρωμένο τεχνολογικό σύστημα -υψηλών προδιαγραφών- αναγνώρισης/περιγραφής και ελέγχου αγωγών με κάμερα. Με τη βιντεοσκόπηση εντοπίζουμε προβλήματα καθίζησης, ρωγμές και σπασμένα τμήματα του αποχετευτικού σας δικτύου. Εν συνεχεία, σπεύδουμε να αποκαταστήσουμε τις βλάβες έγκαιρα, ώστε να προλάβουμε μεγαλύτερα προβλήματα και δυσλειτουργίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έλεγχος της αποχέτευσής σας με κάμερα -σε προληπτικό στάδιο- μπορεί αναμφισβήτητα να φανερώσει ενδείξεις για βλάβες στο μέλλον, γλυτώνοντάς σας, έτσι, από μελλοντικά προβλήματα και συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση χρημάτων! Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες (μονοκατοικίες, πολυκατοικίες) και επαγγελματίες (επιχειρήσεις, καταστήματα, εργοστάσια κ.ά.), στη Θεσσαλονίκη, με αρωγό την εμπειρία και τα σύγχρονης τεχνολογίας μηχανήματά μας. Βιντεοσκοπούμε αποχετεύσεις όλων των διαμέτρων και μεγεθών και, μέσω των εργασιών μας, φροντίζουμε για τη διατήρηση φρεατίων και αγωγών σε άρτιο λειτουργικό επίπεδο. 

Επικοινωνήστε μαζί μας, για τον έλεγχο του αποχετευτικού σας δικτύου.
Δεσμευόμαστε για την άψογη εξυπηρέτησή σας.